torsdag den 16. oktober 2008

Åh, æv

Nu havde jeg lige tænkt mig at jeg ville friske op på noget af alt det jeg lærte gennem 23 ting og son noget af det første, ville jeg gå ind på Deezer for at finde ny musik. Men ak og ve, jeg kan ikke huske mit password!! Så nu har jeg fået sendt et nyt et til min email adr., hvilket jo er meget godt, især hvis jeg nu sad på mit arbejde, hvilket jeg IKKE gør. Jeg bruger nemlig min arbejdsmail som en del af min accaunt. Og lige nu er jeg altså hjemme, har taget en ferie dag i morgen og så er det weekend. Dejligt, jo vist, men altså lidt ærgerlig lige nu, hvor jeg lige havde sat mig op til at bruge tid på at høre musik og få mere af det på min blog. Æv, æv.

Som om det ikke var nok, så er min pc her en gammel en af slagsen, så jeg kan ikke engang spille et interessant spil på den... :-( Kunne ellers godt have lyst til at spille Diablo klonen Titan quest. Men det kan jeg heller ikke. Det begynder unægteligt at blive lidt trist med de indskrænkede muligheder.

Så kunne jeg jo kaste mig over YouTube og det har jeg også forsøgt. Men jeg aner simpelthen ikke hvordan folk finder alt det sjove. Selv ser jeg en masse halv gode/dårlige eller direkte pornografiske film og det er der jo ikke rigtig noget ved. Der er godt nok langt imellem de rigtig sjove film. Og bruge en hel masse tid på at finde lige den ene sjove film, jah..., det gidder jeg altså ikke.

Nå, det giver så ikke så mange muligheder for en acceptabel og interessant aktivitet. Tv er udelukket, for der er bare "kedeligt" på samtlige kanaler. Se en film? Najjjj, tager for lang tid og jeg er træt. Sidste option; LÆSE EN BOG!!! Hurraaaaaa, der har vi det. Og man er vel ikke (børne) bibliotekar for ingen ting. Hil bogen - den har reddet mangen en kedelig stund. ;-)

Ingen kommentarer: