mandag den 2. juni 2008

Nej altså. Nu igen. Hvorfor skånes?

Så har jeg lige set på forsiden af Ekstra Bladet at en gammel mand vil bolle med en pige på 13! Længere inde i bladet læser jeg (der nu er blevet meget harm, så det måtte jeg lige læse), at en mand på 72 har kontaktet en pige på 13 år inde på Arto og overtalt hende til sex! Manden er meldt til politiet der har afhørt ham, men efterfølgende sendt ham hjem til familien, der nu kan pleje ham (!!). Han skal ikke hverken belemres eller stresses ydereligere af politiet foreløbigt - siger talsmanden fra politiet.

!!!

Hvorfor ikke? Fordi han er 72? Skal han så skånes? Det lyder som om det er det der menes af politiet. Men hvorfor skal han skånes? Den dumme, gamle, ulækre, grissebasse havde ikke til hensigt at skåne sit 13 årige offer. Men mødte op til aftalen med den hensigt at have sex med hende. Vel vidende at hun kun var 13 år.
Hvilken 13 årig pige, har nogensinde, på noget tidspunkt i verdens historien, været interesseret i at have sex med en mand på 72??
Nej, vel?

Hvorfor manden pga. alder skal skånes kan jeg ikke se. Han er selvfølgelig ikke dømt for noget kriminelt - endnu. Men han har da til fulde vist sin beskidte, forfærdelige hensigt, ved at møde op til et aftalt møde med den 13 årige. Heldigvis og godt at det viste sig, at den 13 årige var en voksen journalist.

Jeg er iøvrigt forfærdet over hvor stort omfanget af misbrugssex med børn tilsyneladende er. Er det fordi der bliver skrevet meget om det i aviserne lige nu? Så man ser det hele tiden?
Eller har det altid været et problem - i samme omfang som nu?
Som kvinde kan man pludselig få meeget stor lede ved det mandlige køn. Hvor er det en skam...

Ingen kommentarer: